Publikációs felhívás a Külügyi Műhely 2020/1. számához

A Külügyi Műhely c. online tudományos folyóirat Szerkesztőbizottsága ezúton szeretné leendő szerzőink figyelmét felhívni arra, hogy a 2020/1. számhoz magyar nyelvű kéziratokat fogad 2020. április 10-ig.

A Külügyi Műhely első száma 2019 novemberében jelent meg. A folyóiratot doktoranduszhallgatók, doktorjelöltek és fiatal szakértők hozták létre abból a célból, hogy a külügyi kutatások publikálásához egy új, interdiszciplináris felületet hozzanak létre. Maga a folyóirat megfelel a legszigorúbb tudományos elvárásoknak, úgy mint kollegiális, duplavak lektorálás, ISSN és Crossref DOI azonosítók, MTMT indexálás, továbbá archiválás több felületen (OSZK EPA, MTA REAL, MTA REAL-J és lehetőség szerint egyéb egyetemi repozitóriumok).

A Külügyi Műhelyben 9 rovat áll rendelkezésre szaktanulmányok publikálásához, illetve a Tudományos élet c. rovatban jelenhetnek meg recenziók, könyvismertetők, valamint egyéb, tudományos tartalommal bíró és a tudományos élettel kapcsolatos írások. A Külügyi Műhelyről bővebben az alábbi hivatkozáson olvashat.

A Külügyi Műhely kizárólag olyan kéziratokat fogad be, amelyek más felületen még nem jelentek meg, illetve nem állnak megjelenés alatt.

A Szerzői útmutató, valamint a Szerzői nyilatkozat az alábbi hivatkozásokon érhető el:

Szerzői útmutató

Szerzői nyilatkozat

További kérdések esetén állunk rendelkezésére a kmszerkesztoseg@gmail.com e-mail címen.

Publikációs felhívás a Külügyi Műhely 2020/1. számához” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Visszakövetések: Publikációs felhívás a Külügyi Műhely c. folyóirathoz | Képes Újság

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.