A Külügyi Műhely Alapítvány egy tudományterületeken átívelő szakmai közösség, amely célja, hogy megszólítsa és bevonja mindazon fiatal kutatókat és szakértőket, akik nemzetközi események feldolgozásával foglalkoznak. A különböző tudományterületek közelítése nemcsak a kutatási eredmények bővüléséhez, hanem a szakmai közösségek közötti párbeszéd előmozdításához is hozzájárul.

Ennek megfelelően a Külügyi Műhely Alapítvány célja, hogy egyedi módszertan mentén kidolgozott programokat alakítson ki, tudományos kiadványokban történő publikálási lehetőséget, valamint közösségépítési felületeket biztosítson.

Támogatná a munkánkat? Együttműködne velünk? Kattintson, és tájékozódjon a lehetőségekről!

Tevékenységünk

• A Külügyi Műhely c. tudományos folyóirat, valamint Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat c. tudományos időszaki kiadvány gondozása.
  • A nemzetközi eseményeket adott szempont szerint feldolgozó kutatások lefolytatása, és a kutatási eredmények publikálása.
  • Kompetenciafejlesztő programok indítása célzottan mesterszakos és doktorandusz hallgatók számára (2021-től).
  • A kompetenciafejlesztő programokhoz kapcsolódó online konzultáció biztosítása fiatal kutatók számára. (2021-től)
  • A tudományos világ iránt érdeklődők számára közösségépítő online terek kialakítása.
  • Együttműködési lehetőségek keresése felsőoktatási intézményekkel, szakkollégiumokkal, és tudományos műhelyekkel.

A Külügyi Műhely Alapítvány alapítója

Tóth Zoltán Balázs

A Külügyi Műhely Alapítvány tagjai

Antal Kristóf, Császár Vivien, Láz Adrián, Tóth Nikolett