Együttműködünk az MA7.SK médiacsaláddal!

A Külügyi Műhely c. online tudományos folyóirat 2019. novemberi indulásánál arra törekedtünk, hogy az abban megjelenő írások a lehető legszélesebb célközönséghez jussanak el, ezáltal növelve az adott számban megjelenő kutatási eredmények hasznosulását. Ennek érdekében számos hazai és határon túli magyar szervezettel és sajtótermékkel vettük föl a kapcsolatot, és ajánlottuk fel az együttműködés különböző formáit.

Ezen törekvésünk 2020. szeptember első felében egy újabb fontos mérföldkőhöz ért, ugyanis az MA7.SK médiacsaláddal is kialakítottuk az együttműködés kereteit. Bár az MA7.SK felületén már korábban is megjelent a Külügyi Műhely c. folyóiratunkkal kapcsolatos hír, az idei évben sikerült az együttműködés kereteit lehatárolni. 

Az MA7.SK médiacsalád tulajdonképpen egy színes médiaportfóliót takar, amely az MA7.SK oldalon túlmenően a HIREK.SK, a MUZSA.SK, valamint a SZURKOLO.SK oldalakat tartalmazza a Magyar7 c. közéleti hetilap mellett. A Szerkesztőség továbbá videótartalmakat, stúdióbeszélgetéseket, átfogóbb összeállításokat és monotematikus feldolgozásokat készít el, valamint események közvetítésében is szerepet vállal.

Bátorítjuk Olvasóinkat, hogy tájékozódjanak az MA7.SK médiacsalád felületein, ahol számos izgalmas hírrel és összeállítást olvashatnak napról napra!

Továbbá ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni mind a Külügyi Műhely Alapítvány vezetősége, mind a Külügyi Műhely Szerkesztőbizottsága részéről, hogy támogatják a szakmai tevékenységünket!