Publikációs felhívás a Külügyi Műhely 2020/2. számához

A Külügyi Műhely c. online tudományos folyóirat Szerkesztőbizottsága ezúton szeretné leendő szerzőink figyelmét felhívni arra, hogy a 2020/2. számhoz magyar nyelvű kéziratokat fogad 2020. október 10-ig.

Az idén novemberben 1 éves folyóiratot doktoranduszhallgatók, doktorjelöltek és fiatal szakértők hozták létre abból a célból, hogy a külügyi kutatások publikálásához egy interdiszciplináris és intézményeken átívelő felületet biztosítsanak egyetemi hallgatók, oktatók és szakértők részére. Maga a folyóirat megfelel a legszigorúbb tudományos elvárásoknak, úgy mint kollegiális, dupla vak lektorálás, ISSN és Crossref DOI azonosítók, MTMT indexálás, továbbá archiválás több felületen (OSZK EPA, MTA REAL, MTA REAL-J és lehetőség szerint egyéb egyetemi repozitóriumok).

A Külügyi Műhelyben 9 rovat áll rendelkezésre szaktanulmányok publikálásához, illetve a Tudományos élet c. rovatban jelenhetnek meg recenziók, könyvismertetők, valamint egyéb, tudományos tartalommal bíró és a tudományos élettel kapcsolatos írások. A Külügyi Műhelyről bővebben az alábbi hivatkozáson olvashat.

A Külügyi Műhely kizárólag olyan kéziratokat fogad be, amelyek más felületen még nem jelentek meg, illetve nem állnak megjelenés alatt.

A Szerzői útmutató, valamint a Szerzői nyilatkozat az alábbi hivatkozásokon érhető el:

Szerzői útmutató

Szerzői nyilatkozat

További kérdések esetén állunk rendelkezésére a kmszerkesztoseg@gmail.com e-mail címen.

A Külügyi Műhely korábbi lapszámai az alábbi hivatkozáson érhetők el:

Külügyi Műhely 2020/1. szám

Külügyi Műhely 2019/1. szám