A Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat c. online tudományos időszaki kiadványt 2018-ban hozták létre a Külügyi Műhely Alapítvány tagjai. A kiadvány tartalmában és formai követelményeit illetően szorosan illeszkedik a Külügyi Műhely c. online folyóirathoz. A kiadvány – a beérkezett kéziratok számától függően – minden hónapban megjelenhet, ennélfogva a kéziratok benyújtása és azok lektorálása is folyamatos.

A kiadvány számos tudományterület képviselőinek biztosít publikálási lehetőséget, amely egyaránt nyitott felsőoktatási hallgatók (BA, MA, PhD), valamint fokozattal rendelkező szakemberek számára. Az alábbi témakörök állnak a Szerzők rendelkezésére:

• Biztonsági tanulmányok
  • Diplomácia
  • Európai tanulmányok
  • Magyarország külkapcsolatai
  • Magyar nemzetpolitika
  • Nemzetközi gazdaságtan
  • Nemzetközi jog
  • Nemzetközi szervezetek
  • Regionális tanulmányok

A Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat ISSN számmal rendelkező kiadvány. A lapszámok elérhetők az Országos Széchenyi Könyvtár Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázisban.

A kézirat elkészítéséről és a publikálás feltételeiről bővebben  a Szerzői útmutatóban tájékozódhat.

A Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat eddig megjelent lapszámai az alábbi hivatkozáson érhetők el.

Kéziratok leadása, valamint további kérdések esetén várjuk megkeresését a kmszerkesztoseg@gmail.com e-mail címen.