A Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat a Külügyi Műhely Alapítvány online megjelenésű időszaki kiadványa, amely 2018-ban kezdte meg működését. A kiadvány igazodik a Külügyi Műhely Szemle által feldolgozott témakörökhöz és formai-tartalmi elvárásaihoz azzal a különbséggel, hogy a beérkezett kéziratokat egy szakmai és nyelvi lektor véleményezi.

A Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat folyamatosan fogad kéziratokat, és az év minden hónapjában, a kéziratok számától függően havonta akár több alkalommal is megjelenésre kerülhet.

A Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat megjelenési körülményei:

• Szakmai lektorálás;
  • ISSN számmal rendelkezik;
  • A Külügyi Műhely Alapítvány honlapján jelenik meg;
  • Az Országos Széchenyi Könyvtár Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázisban elérhetővé válik.
  • Igény esetén szakmai támogatás tudományos kutatás megvalósításához / tudományos kézirat elkészítéséhez. (2020)

A publikálás feltételeiről az alábbi hivatkozáson tájékozódhat

A Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat aktuális, valamint archív számai az alábbi hivatkozáson tekinthetők meg.

További kérdések esetén kérjük, keressen fel minket az alábbi elérhetőségen: kmszerkesztoseg@gmail.com