A Külügyi Műhely online megjelenésű tudományos folyóiratot 2019-ben közös erővel hozták létre a Külügyi Műhely Alapítvány tagjai és az ország számos egyetemén doktori tanulmányaikat végző hallgatók. A Külügyi Műhely célja, hogy tudományterületi kötöttségek nélkül feldolgozza a világban zajló eseményeket az alábbi rovatok mentén:

• Biztonsági tanulmányok
  • Európai tanulmányok
  • Nemzetközi gazdaságtan
  • Regionális tanulmányok
  • Nemzetközi jog
  • Nemzetközi szervezetek
  • Diplomácia
  • Magyarország külkapcsolatai
  • Magyar nemzetpolitika

A Külügyi Műhely kéziratokat fogad minden olyan kutatótól és szakembertől, akik kutatási területe a fent ismertetett rovatok valamelyikéhez hozzákapcsolható. Célunk, hogy a tudományosság szigorú kritériumait betartva biztosítsunk publikálási lehetőséget mindazok számára, akik szélesebb közönség előtt is szeretnék ismertetni kutatási eredményeiket. A Külügyi Műhely ISSN számmal rendelkező tudományos folyóirat, a kéziratok kollegiális lektorálás (double blind review) módszerrel kerülnek áttekintésre, továbbá az egyes szaktanulmányok Crossref DOI azonosítóval kerülnek publikálásra. A Külügyi Műhely megjelenési gyakorisága évente kettő alkalom.

A publikálás feltételeiről az alábbi hivatkozáson tájékozódhat:

Külügyi Műhely Alapítvány – Szerzői útmutató

A Külügyi Műhely első lapszámai az alábbi hivatkozáson tekinthetők meg.

További kérdések esetén kérjük, keressen fel minket az alábbi elérhetőségen: kmszerkesztoseg@gmail.com

A Külügyi Műhely tudományos munkálataiért felel:

Főszerkesztő: Tóth Zoltán Balázs

Szerkesztőbizottság tagjai:

Antal Gábor, Baráth Noémi Emőke, Bederna Zsolt, dr. Budai Péter, Csáky Ádám, Farkas Attila, Gombos Jarmo, Dr. Harangozó Dániel, Héder Klára, Kis Katalin, Kupi Marcell, dr. Merkel Csenge, Pálfi László, Schvéd Brigitta Kinga, Szabó Levente Gábor, Dr. Szalay Gábor, Dr. Szegedi Krisztina, dr. Teleki Bálint, Tóth László, dr. Wágner Tamás Zoltán, Dr. Zalahegyi Zoltán

A Külügyi Műhely alapítói:

Antal Gábor, Baráth Noémi Emőke, Bederna Zsolt, dr. Budai Péter, Csáky Ádám, Farkas Attila, Gombos Jarmo, Dr. Harangozó Dániel, Héder Klára, Kis Katalin, Kupi Marcell, dr. Merkel Csenge, Pálfi László, Schvéd Brigitta Kinga, Szabó Levente Gábor, Dr. Szalay Gábor, Dr. Szegedi Krisztina, dr. Teleki Bálint, Tóth László, Tóth Zoltán Balázs, dr. Wágner Tamás Zoltán, Dr. Zalahegyi Zoltán